Dark Delirium, 5-manns bandet fra stormfulle Stavanger er et melodisk death metal band som spiller egne låter med melodiske preg fra flere undersjangrer innen metal.

Dark Delirium startet i 2020 under Covid-19 da brødrene Simeon Ekse og David Jakob Ekse sammen fetter Halvar Moen bestemte seg for å realisere drømmen.

Gutta hadde et aktivt år i 2021 hvor de slapp to kritikerroste album, debuten “Fallen” og sophomoren “Sulphur”.

Året er 2023 og etter et hektisk år med mye konserter og en veldig godt tatt imot tredje plate gjør de seg klare for til å fremføre materialet fra den eksplosive platen “New Era” og det beste fra de tidligere platene!

Dark Delirium er et band som virkelig leverer på scenen, med deres enorme trykk, symfoniske atmosfære og innlevelse på scenen, dette er et band å få med seg!

Dark Delirium Diskografi

New Era

My Child

Break from Reality

Death

Destroy & Prevail

Echo Chamber

Sulphur

Sulphur Satanic

Abyss

Bottled Anger

Sarcophagus

Who Do You Serve

Fallen

Slave of Darkness

Rise

Rise Towards the Sun

Dark Delirium til Northern Deception i mars

Da kjører vi på med nytt bandslipp, og neste band ut på plakaten vår er det formsterke Stavangerbandet Dark Delirium. Kvintetten spiller melodisk death metal, med preg av flere undersjangere, og til tross for å ikke ha mange årene under vingene enda, kan artistene allerede skimte med en rekke utgivelser. Dark Delirium er et band […]