Praktisk Informasjon

Her finner du noen av de vanligste stilte spørsmålene. Dersom det skulle være noe du ikke finner svar på kan vi kontaktes på e-post, eller via vår facebook-side.

 

Dersom man er under 18 år, er man fortsatt velkommen på festivalen vår. Men siden Kick nattklubb & scene har alkoholservering er det veldig viktig for oss at du som mindreårig skal være, og føle deg helt trygg. Derfor har vi noen regler rundt dette.

Her er kriteriene for å være mindreårig på Northern Deception Metal Festival:

  • Du må være edru.
  • Du skal under hele oppholdet være tydelig merket
  • Du må ha med verge som er minst 25 år og har et reelt ansvar for deg
  • Vergen må i tillegg ha gyldig billett og være edru under hele oppholdet.
  • Vergen må også være tydelig merket.
  • Vergen må fylle ut et vergeskjema ved ankomst.

Et eget alkoholfritt område blir satt opp til de som er under 18 år.

Under forrige festival slet vi med å få tak i nok ørepropper til festivalen, fordi det var utsolgt i lang tid hos de fleste forhandlere. Vi håper å få til dette, men anbefaler at dersom du sliter med høy lyd, så ta med egne, for å være sikker.

Som noen sikkert har fått med seg så har vi i år lagt på avgiften på billettprisen. Dette er på grunn av høyere utgifter og en større usikkerhet på kostnader. Vi ønsker ikke blodpris på billettene våre, men vi kan heller ikke risikere å gå i underskudd.

Det vil også denne gangen bli mulighet til å kjøpe billett ved inngang, men dette vil koste litt mer enn å forhåndskjøpe billetter. Det er også veldig enkelt å handle billett gjennom Hoopla.

Vi legger opp til at artistene våre kan selge sin merch under festivalen. Kick har en no-cash policy, noe betyr at stedet ikke håndterer kontanter. Derfor gjør i utgangspunktet ikke vi det heller. Vi legger opp til at folk kan handle med Vipps, da dette er det enkleste.

Har man allikevel ikke mulighet til dette, så skal vi gjøre så godt vi kan for å få hjulpet de som ønsker å betale på en annen måte.