FLUKT er et rått oldschool Black Metal -band fra Vennesla, Norge. Bandet ble lansert høsten 2014, men fra den mørke stemningen og aggresjonen i musikken vil hvert metalhead få et tilbakeblikk til de gode gamle dagene til norske Black Metal på 90 -tallet.

Flukt er for tiden signert til italienske Dusktone . Bandets debutalbum "Darkness Devour" ble sluppet løs på verden 25. oktober 2019. "Darkness devour" er tilgjengelig på to forskjellige vinylutgaver, CD og digital stream.

Flukts debut Ep «Holocaust» ble gitt ut gjennom SkyBurnsBlack Records vinteren 2015. Sent i november 2017 ble den sju tommers vinylsingelen «Fortapelse» utgitt av NordicMission Production.

Flukt har fremført flere liveshow i Norge og Sverige. Som på den legendariske Inferno Metal-festivalen i Oslo, NordicFest, John Dee og Southern DisComfort. Flukt har delt scene med band som Dalit, Mork, Svart Lotus, Arvas, Uburen, Djevelkult og mer!

Darkness Devour

Darkness Devour er det siste utgitte av Flukt og ble lansert i oktober 2019. Plata ble gitt ut på Italienske plateselskapet Dusktone, og finnes i to forskjellige vinyl-format, cd og på de fleste digitale plattform.