In The Woods… ble dannet sent i 1991 i Kristiansand, av medlemmer av den originale line-upen til GREEN CARNATION. Rundt 1994-1995 var In The Wood … et av de første bandene som brukte «Pagan Metal» som en beskrivelse av stilen deres, selv om de ikke brukte elementene som er karakterisert av undersjangeren før senere (som tradisjonelle instrumenter). Bandet ble oppløst i 2000 og men startet opp igjen i 2014.

I dag spiller bandet mer progressiv metal, og har i tillegg plassert Bernt Fjellestad (tidl. Guardians of Tom og Susperia) bak mikrofonstativet. Der er han også meget godt plassert på den siste skiva som kom ut, Diversum, som har mottatt veldig god kritikk og gode anmeldelser.

Bandet har, etter gjenopstandelsen i 2014, turnèrt land og strand, og spilte sist i Kristiansand i mars 2019. Det er derfor med stor glede at vi får In The Woods… tilbake på den lokale scenen, og på ingen ringere enn selveste Northern Deception.

In The Woods... Diskografi

Diversum

Cease The day

Pure

Live at the Caledonien Hall

Strange in stereo

Omnio

Hear of the ages

Isle of men

Kristiansandsbandet In The Woods… er spiller på Northern Deception

In The Woods… er kanskje et band en del av Sørlendingene kjenner til, og det er kanskje ikke så rart. Bandet ble opprinnelig startet i 1992, og til tross for et lenger opphold holder bandet det forstastt gående. På den tida har bandet gitt ut 5 album, i tillegg til 1 live album og samlealbum. […]