Northern Deception har den store ære av å kunne introdusere Mork som en av headlinerene på festivalen. Mange kjenner nok bandet fra før, og vi er stolte av å kunne presentere bandet som 1 av

Mork ble opprettet av Thomas Eriksen i byen Halden i Norge i løpet av 2004. Både den gang og nå fungerer bandet som et enmannsband, omtrent som mange andre innenfor Black Metal-sjangeren.

Bandet har fått utbredt dekning og anerkjennelse av både undergrunns- og ordinær media, og blir høyt respektert av scenelegender som Nocturno Culto og Fenriz (Darkthrone) og Silenoz (Dimmu Borgir).

Et nytt album slippes i mars 2021, og et massivt mesterverk er i vente!

Siden 2014 har bandet også opptrådt live som et fullt band, og har utført turnéer og konserter i Europa og Nord -Amerika.

Mork lagde også sitt eget øl, «Mork Gravøl» brygget av Grünerløkka Brygghus i Oslo i form av en irsk Stout med røyk og chili-smak. Ølet var tilgjengelig som en pro-release for albumet “Det svarte juv”.

 

Discography:

  • «Rota til ondskap» (Demo, 2007)
  • «Isebakke» (2013) «Fortid og fremtid» (EP, 2015)
  • «I sluket av myra» (EP, 2015)
  • «Den vandrende skygge» (2016)
  • «Eremittens dal» (2017)
  • «Det svarte juv» (2019)
  • «Pesta» (EP, 2020)

Katedralen er siste utgitte plate av Mork, så langt. Albumet ble sluppet i Mars 2021 via plateselskapet Peaceville