Northern Deception mainstream 2023

Da kan vi endelig spre det glade budskap. Northern Deception mainstream 2023 er et faktum.

I mars kjører vi på med nok en festival. Denne gangen blir det ikke like mørkt og ekstremt som i september, men vi kan love at det blir like stemningsfullt og underholdende.

Vi kommer til å annonsere band litt etter litt, men kan allerede nå med stor glede annonsere at Einherjer kommer tilbake til Kristiansand. Det 2 ganger Spellemannspris-nominerte bandet skulle etter planen ha besøkt oss i mars i år, på det som skulle bli Northern Deceptions aller første festivalen, men festivalen måtte dessverre avlyses.

Det er altså over 20 år siden Einherjer sist spilte i Kristiansand, og endelig er de tilbake på Sørlandet, og på ingen ringere enn det som blir Northern Deceptions første mainstream metal-festival.

Det er i dag 5 måneder til vi åpner dørene til KICK Nattklubb & Scene, og billetter er tilgjengelig allerede nå. Det ligger også et begrenset antall earlybird-billetter ute til salgs, så her er det rett og slett førstemann til mølla.

Dersom du er under 18 år er du fortsatt hjertelig velkommen på festivalen vår. Men for at både du og vi skal føle oss trygg på at du blir ivaretatt, så er det noen kriterier du må følge. Du kan lese mer om det her.

Post your comment

Nytt billettsystem
Trail of Tears kommer til Northern Deception