Northern Deception er en frivillig organisasjon som har som hovedformål å arrangere Northern Deception Metal Festival. ND ønsker også å være en bidragsyter i nærkulturen, og en støttespiller når det kommer til å arrangere konserter og festivaler med innslag av metal.

NDMF

NDMF begynte som en ide, for et par år siden. Et ønske om å ha en mer dedikert festival som omfavner den mørke delen av metal. I Norge har vi en hel drøss av veldig gode band og artister som spiller både mørk og helsvart metal. Northern Deception sitt formål er å gi publikum som liker slik metal, en egen festival og scene å gå til.

2022 blir forhåpentligvis starten på en festival vi håper vil slå an, og at den vil være såpass suksessfull at den kan gjentas i årene fremover. Northern Deception har også som mål å være en støttespiller til andre konserter og festivaler, og håper i løpet av året og også kunne tilby en eller annen konsertopplevelse utenom festivalen.

SCENE

Årets festival vil bli holdt på Biscenen, Kristiansand Teater

FREDAG

Fredagen blir det 5 band på scenen. Start: 19:00 – Slutt: ca 01:00

LØRDAG

Lørdagen blir det 5 band på scenen. Start: 19:00 – Slutt: ca 01:00

HELGE

Det vil være mulig å kjøpe billett til hele helgen for en redusert pris.

Kontakt oss

Bruk dette skjemaet for å kontakte oss angående festivalen, eller andre konstert vi arrangerer

Booking

+ 47 950 48 488

post-adresse

St. Olavs vei 47

4631, Kristiansand

Vi deaktiverte kontaktskjema ta captcha aldri fungerte, og vi begynte å bli lei av spam. Send oss en epost, så svar vi fortløpende. Bytt ut [at] med en ‘@’ så virker alt som det skal, eller bare trykk på selve eposten så er den linken korrekt.