SubTrees – ukjente for de fleste i 30 år! Sort, tung, elektronisk, melodiøs rock/metal band, ‘med musikken godt forankret rett utenfor prog-hjørnet av rockesekken’ sa NRK om bandets to forrige skiver; BACKYARD og The Other Room, og ga begge skivene 8/10. Parallelt tikket 7.5/10 inn fra heavymetal.no.

Bandet starter på legendariske Craphouse i Kr.sand i 1993, og spiller fortsatt aktivt, med flere spillejobber på klubb/mikrofestivaler årlig. Musikk og tekst skrives av Rikard K, og teipes og produseres hos Sordal (Green Carnation) Trommer, bass og gitar trakteres av Petter Gordon, Haakon Johannessen og Hans Dalen (ex-GROMS, Death/Extrem metal fra Kristiansand, Sjekk ut plata ‘Ascension’) . Albertine Weisser synger sammen med Rikard K.

Jubileumsskiva ‘BOY’ slippes i 2023, og forhåpentlig med påfølgende ’30 years and still unknown-tour’! SubTrees er forøvrig et sitatvennlig band med en langfinger til overs til de fleste..! ‘Bandet er ikke metal, men spiller tidvis saker som er metal. Bandet er ikke rock, men spiller rock. Bandet er ikke goth, men bruker deler av dette i musikken.

SubTrees er sjangerløse, de har et eget utrykk og låter som spriker fra alt mellom pop med rockfeel til det tyngste som definitivt plasserer dem på metal scenen! 7.5/10′ – YJ Metal, heavymetal.no —

SubTrees Diskografi

Retrospective

Backyard

On a Broken Rope

The Other Room